Om Pernilla Andersson

Om Pernilla Andersson - musik, video, bilder mm. Allt om Pernilla Andersson och Pernilla Anderssonsidor. Hitta nyheter, fakta, artiklar och länkar till Pernilla Anderssonsajter. Läs nyheter och se och lyssna på på musik och videos. Sätt betyg och lämna kritik på dina favoriter, finalisterna, finalbidragen och vinnare. Se bilder och titta på videos, läs nyheter och skvaller om Pernilla Andersson. Vad tycker du om Pernilla Andersson olika bidrag genom åren? Följ din favvo artist via Instagram, Twitter, hemsida eller blogg. Pernilla Andersson.

Melodifestivalen 2016

Pernilla Andersson kom sist i deltävlingen i Göteborg

7 feb , 2016   Video

Pernilla Andersson efter förlusten: ”Ska dricka vin nu”. Pernilla Andersson kom sist i deltävlingen i Göteborg.

Melodifestivalen 2016

Pernilla Andersson om Melodifestivalen 2016

4 feb , 2016   Video

Inför Melodifestivalen 2016 har alla tävlande artister fått svara på snabba frågor. I detta fall har vi ställt snabba frågor till Pernilla Andersson som tävlar med bidraget ”Mitt guld” i första deltävlingen av Melodifestivalen 2016. Pernilla Andersson har under åren släppt åtta studioalbum och två livealbum som aktiv artist och är en av Sveriges mest […]

,

Melodifestivalen 2011

Pernilla Andersson – Desperados

27 feb , 2011   Video

Musikvideo med Pernilla Andersson, Desperados från Melodifestivalen 2011. Bra uppträdande? Se fler låtar och videos från, Melodifestivalen 2011. Rösta på din favorit, dela på facebook eller lämna en kommentar! Musikfilm av och med, Pernilla Andersson som spelar och sjunger live. Se fler framträdanden från samma artist och läs nyheter.