Melodifestivalen 2018

Kamferdrops – Solen lever kvar hos dig

4 feb , 2018   Video

Startnummer 6 i deltävling 1: Karlstad. Artist: Kamferdrops. Bidrag: ”Solen lever kvar hos dig”. Låtskrivare: Danne Attlerud, Kamferdrops, Martin Klaman, Erik Smaaland, Herbert Trus och Kristoffer Tømmerbakke. Fakta: Solen lever kvar hos dig På scen • Dansare: Keisha von Arnold, Lisa Arnold, Kenny Lantz. • Dansare och kör på scen: Anna-Klara Folin. • Kör utanför scen: Melanie Wehbe. • Illusionist: Tobbe Trollkarl. • Saxofonist: Jonas Davidsson. Bakom bidraget • Koreograf: Lotta Furebäck och Mari Ryberger. Effekter och rekvisita • LED-ljus (rosa och vitt), tifo, tungrök, såpbubblor och fyrverkeri. Instrument • Saxofon. Värdeord: Rosa fantasivärld, galet och härligt, ”Alice on speed”. Färg: Rosa. Christer Björkman om bidraget: – Det norska utropstecknet, det ska bli väldigt spännande att se hur det här tas emot. Kamferdrops om bidraget: – Vår grej att vi bygger broar mellan dansband och tropiskt. Vi har aldrig hört någon annan som har gjort det. Vi har gjort samma grej, där vi moderniserar dansband, med den här låten. Show 100 % | Udda 100 % | Tempo 60 % | Humor 0 % | Dans 75 % Budskap: – Många kanske tänker att masken inte är inkluderande, men för mig känns den inkluderande. Eftersom man inte vet hur jag ser ut kan jag vara alla och alla kan vara mig. Hur man ser ut är inte så viktigt. Så vår ideologi är att alla ska kunna leva sig in i Kamferdrops. Vi vill visa att det inte finns begränsningar utan att man kan ta ut svängarna. Låtens text: Solen lever kvar hos dig Kvar hos dig Jag minns det som igår Allt ändrades för mig jag gick men lämna aldrig dig vart än livet förde mig ville jag tillbaks Solen lever kvar hos dig Kvar hos dig Jag minns det som igår Solen lever kvar inom mig Hör du mitt hjärta slå Solen lever kvar i alla år Solen lever kvar i alla år Allt var så länge sen Jag hoppas att vi ses igen Känna om det lever än Allt vi hade då Solen lever kvar hos dig Kvar hos dig Jag minns det som igår Solen lever kvar inom mig Hör du mitt hjärta slå Solen lever kvar i alla år Solen lever kvar i alla år Solen lever kvar hos dig Kvar hos dig Jag minns det som igår Solen lever kvar inom mig Hör du mitt hjärta slå Solen lever kvar i alla år Solen lever kvar i alla år Solen lever kvar i alla år

,Lämna ett svar