Melodifestivalen 2016

Anna Book – Himmel för två

7 feb , 2016   Video

Anna Book har ett podium med ett stort rosa blinkande hjärta som rekvisita i numret. Anna börjar sitt framträdande på podiet, inramad av hjärtat. Mia Stegmar och Linda Hansson från husensemblen står på varsin sida. I andra versen ansluter fyra danskillar med vita jackor med glitter på ärmarna. Efter ett tag blir det också vind på Anna. I slutet av numret blir det massor av konfetti och Anna Book lyfts upp i luften av två av dansarna. När det gäller kläderna kommer Anna ha på sig en vit klänning med fransar och pärlor.

Texten:

Jag vet du tror du har otur
och att din himmel alltid är grå

Att kärlek är något som
bara finns i sagor och så

Men jag hoppas du hör mig
att du lyssnar på någon som vet

Om allt känns kallt och hopplöst ibland
finns ett hjärta och någon som ser

Jag finns här om du behöver mig
i en himmel gjord för två

Regnbågen når fram till dig
i en himmel gjord för två

Allt du vill ha kan du få om du vågar
älska den du vill ha

Så kom som du e
till en himmel gjord för två

Om du är nere på tio
så res dig alltid igen

Lika lätt som ABC
att skjuta sorgerna framåt till sen

För jag vet det finns sagor
där dom får varandra till slut

Jag står här med en öppen famn
så ditt hjärta kan komma ut

Jag finns här om du behöver mig
i en himmel gjord för två

Regnbågen når fram till dig
i en himmel gjord för två

Allt du vill ha kan du få om du vågar
älska den du vill ha

Så kom som du e
till en himmel gjord för

Tvååååååååååå
Tvååååååååååå

Å allt du vill ha kan du få om du vågar
älska den du vill ha

Så kom som du e
till en himmel gjord för två

Kom som du e
till en himmel gjord för två

,Lämna ett svar