Om Christer Björkman

Christer Samuel Björkman, tidigare Dan Christer Björkman är född den 25 augusti 1957 i Borås. Christer vann Melodifestivalen 1992 med sången I morgon är en annan dag, skriven av Niklas Strömstedt. Från och med Melodifestivalen 2002 arbetar Björkman för SVT som artistansvarig för Melodifestivalen. Björkman var mellan 2006 och 2012 programledare för det årliga SVT-programmet Inför Eurovision Song Contest. Han har även varit programledare för TV-program som Rätt låt vann. Han var även showproducent till Eurovision Song Contest 2013 som hölls i Sverige, Malmö. Är gift med körsångaren Martin Kagemark.. Om Christer Björkman - musik, video, bilder mm. Allt om Christer Björkman och Christer Björkmansidor. Hitta nyheter, fakta, artiklar och länkar till Christer Björkmansajter. Läs nyheter och se och lyssna på på musik och videos. Sätt betyg och lämna kritik på dina favoriter, finalisterna, finalbidragen och vinnare. Se bilder och titta på videos, läs nyheter och skvaller om Christer Björkman. Vad tycker du om Christer Björkman olika bidrag genom åren? Följ din favvo artist via Instagram, Twitter, hemsida eller blogg. Christer Björkman.

Melodifestivalen 2016

Anna Book har diskats från årets Melodifestivalen

5 feb , 2016   Video

Anna Book’s låt har tävlat förut i Moldavien. Christer Björkman meddelade det dystra beskedet under en presskonferens på torsdagskvällen.

, ,

Melodifestivalen 2015

Christer Björkman som Conchita Wurst – Rise Like A Phoenix

16 mar , 2015   Video

Christer Björkman som Conchita Wurst sjunger Rise Like A Phoenix från Melodifestivalen 2015.

,

Melodifestivalen 2015

Robin Paulssons tips till Sanna får konsekvenser

22 feb , 2015   Video

Robins röstcoaching åt Sanna får konsekvenser. Vad det tanken från början?

, ,

Melodifestivalen 2015

Sanningen om Sanna Nielsen

22 feb , 2015   Video

Robin Paulssons bild av Sanna Nielsen har förändrats under Melodifestivalen.

, ,

Melodifestivalen 2015

Filippa Bark vill byta ut loggan

16 feb , 2015   Video

Filippa Bark vill byta ut loggan från Melodifestivalen 2015 i Malmö. Filippa Bark kallar till möte för att diskutera hennes idé om en ny logotyp.

, , , ,

Melodifestivalen - Sverige, Melodifestivalen 2014

Alla artister och bidrag i Melodifestivalen 2014

12 dec , 2013  

Nu har alla artister, bidrag, startfältet i Melodifestivalen 2014 presenterats. På en presskonferens berättade Christer Björkman namnen på alla artister och deras bidrag. Tex Martin Stenmarck, Sanna Nielsen och Helena Paparizou mfl. Lite blandning av nytt och gammalt. Så kan man vanligtvis sammanfatta Melodifestivalens alla bidrag och artister. Mahan Moin – Aleo – Deltävling 1 […]

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,