Melodifestivalen 2016

Krista Siegfrids – Faller

23 feb , 2016   Video

Krista Siegfrids är en finlandssvensk artist som blev känd för svenska folket när hon i brudklänning representerande Finland i Eurovision 2013 med låten ”Marry Me”. Nu debuterar hon i Melodifestivalen 2016 på svenska med bidraget ”Faller”.

– Det här är faktiskt den första låten jag skrivit på svenska. Efter den har jag skrivit många, men den här är den första som kommer ut. I Finland är vi svensktalande en så liten minoritet att det tyvärr inte går att ge ut bred musik på svenska, så det här är en jättefin chans. Det känns väldigt ärligt och genuint att få sjunga på mitt modersmål, säger Krista Siegfrids och fortsätter.

– Jag har alltid tittat på Melodifestivalen, och det här är verkligen en barndomsdröm. Christer Björkman skojade 2013 att jag kanske skulle komma och tävla, och jag tänkte varför inte?

”Faller” har fyra låtskrivare bakom sig. Dels Krista Siegfrids själv, Magnus Wallin och Gustaf Svenungsson som skrev Isas Melodifestivalhit ”Don’t Stop” och Gabriel Alares som tog silver i Eurovision 2015 åt Ryssland. Gabriel Alares skrev även Rysslans bidrag 2013 som hamnade på en femte plats och kom själv på sjunde plats i Idol 2013.

Texten: Faller

Jag håller andan
försöker landa
kan inte tänka bort oss två
är det här en chans
jag borde ta mhm

Ring en ambulans
blir slagen ur balans
när dina händer rör vid mig

Ååh
jag tror jag faller

Hey
du får väl göra vad du vill med mig
jag kan nog inte längre säga nej

Jag tror jag
faller faller

Jag tror jag
faller faller

För dej

Kanske är det här precis som det ska
eller helt galet men va fan vet jag

Jag tror jag
faller faller

Jag tror jag
faller faller

Solen kryper
över taken
jag ligger vaken en natt till
tappar kontrollen
ere så det ska va mhm

Ring en ambulans
är slagen ur balans
har inte något motstånd kvar

Åah
jag tror jag faller

För dej

Du får väl göra vad du vill med mig
jag kan nog inte längre säga nej

Jag tror jag
faller faller

Jag tror jag
faller faller

För dej

Kanske är det här precis som det ska
eller helt galet men va fan vet jag

Jag tror jag
faller faller

Jag tror jag
faller faller

Du får göra vad du
ja du får göra vad du
Du får göra vad du
Du får göra vad du

Kommer det att bli du och jag
det här är mer än vad jag klarar av
jag tror jag faller

För dej

Du får göra vad du vill med mig
jag kan nog inte längre säga nej

Jag tror jag
faller faller

Jag tror jag
faller faller

För dej

Kanske är det här precis som det ska
eller helt galet men va fan vet jag

Jag tror jag
faller faller

Jag tror jag
faller faller

Jag faller för dej
faller faller

Jag tror jag
faller faller

För dej

, , ,Lämna ett svar